Disponibilité

Verblijven op Troscia


A partir de 250 €
1

Camping 'U Pezzo' stelt u ook voor op enkele kilometers van St-Florent, zijn GÇ©tes te huur.

Na een dagje aan het strand met allerlei activiteiten, u zal ervan houden uit te rusten in de kalmte, volop in de natuur.
Op het terrein, kunnen de kinderen in alle veiligheid ravotten,' en gebruik maken van de spelen die voor hen klaarliggen.

Klein en groot kunnen allerlei ongewone dieren bewonderen, van dwerggeiten tot klassieke hoevedieren (schapen',' ezel...) en ook verschillende modellen van pluimvee, de ene al origineler dan de andere.

Zeer rustig en comfortabel,', de gǩtes bevinden zich in een zonnige en groene kleine vallei, bij een meertje,' op slechts enkele minuten van de stranden.

Elke gǩte is voorzien van een terras dat uitziet op een park, waar het enig geluid het zingen van de merels in de bomen is.

Nieuw in 2016: u kunt uitrusten in een ligstoel bij het zwembad en gebruik maken van de barbecue!
Foto van het zwembad is niet bindend: zelfde model, maar werk is nog in uitvoering. Echte foto beschikbaar einde maart 2016',,,,,,,,,,,,

Autres hébergements

4/6 personnes U Pezzo Camping
4/6 personen
A partir de 450 €

4/6 personen a partir de 450 €Beschrijving:2 kamers : 1 kamer met dubbel bed (140x190) en 1 kamer met tweelingbedden (80x 190), 1 slaapbank ...

En savoir plus
4 personnes U Pezzo Camping
4 personen,Verhuur stacaravan 4 personen
A partir de 350 €

4 personen,Verhuur stacaravan 4 personen a partir de 350 €Beschrijving:2 kamers : 1 kamer met dubbel bed (140x190) en 1 kamer met tweelingbedden (80x 190),«hoofdkussens en dekens ...

En savoir plus